Partenerul tău de încredere
Rikko Steel
Echipa noastră, specializată în fasonarea oțelului beton și în distribuția de materiale de construcții, îți stă la dispoziție.

FABRICĂ OȚEL-BETON FASONAT

SOLUȚII OPTIME
IZOLAȚII

TRANSPORT FLOTĂ PROPRIE

SOLUȚII CONSTRUCȚIE

Despre noi
Echipa Rikko Steel

Prima alegere a celor care își doresc să pună baza unui nou proiect în construcții.

1000+

CLIENȚI MULȚUMIȚI

15

ANI EXPERIENȚĂ

Specialiști în fasonarea oțelului beton și în distribuția de materiale de construcții

Rikko Steel este o firmă cu dublă specializare în domeniul construcțiilor: fasonarea oțelului beton, în fabrica proprie, situata în județul Bacău, cu livrare la nivel național și distribuția de materiale de construcții, în special vată bazaltică și membrane pentru hidroizolații.

Încă de la începutul activității, Rikko Steel și-a bazat ascensiunea pe respectarea, fără concesii, a unor principii și valori, precum menținerea standardului de calitate al produselor oferite, implicarea proactivă în relația cu clienții și partenerii, grija pentru angajați și continua lor perfecționare.

Suntem de cele mai multe ori, și ne dorim să fim în continuare, prima alegere a celor care își doresc să pună baza unui nou proiect în construcții. Întotdeauna, colaborarea cu clienții noștri se bazează pe profesionalism, respect și performanță.

0

Angajați

0+

Clienți mulțumiți

0

Tone oțel-beton produse lunar

0+

Camioane flotă proprie

Produse premium

Suntem principalul importator din România al Tehnonicol, care deține peste 30 de fabrici în întreagă lume.

FABRICA DE FASONARE
CAPACITATE MARE DE PRODUCȚIE, CALITATE GARANTATĂ

Fasonare fier beton

Capacitatea de producție a fabricii este de 4000 de tone lunar. Suntem în continuă dezvoltare și estimăm dublarea acestei capacități, până la sfârșitul primului trimestru din 2023.

Prelucrăm și distribuim armături din oțel-beton, cu diametre cuprinse între 8 și 42 mm. Liniile performante de producție ne permit execuția unui număr nelimitat de forme geometrice, în funcție de specificul fiecărei comenzi.

Tipuri de fier fasonat

B500C BOBINE/COLACI, BARE, OB 37 – din care se pot face carcase, etrieri, caprite, bare hexagonale cu diferite unghiuri etc.

Utilaje ultra-performante

Fabrica de fasonare Rikko Steel dispune de utilaje de fasonat de ultimă de generație și de utilaje GAM pentru confecționarea carcaselor pentru piloți forați.

Produsele noastre pot fi utilizate pentru orice proiect de construcție, indiferent de amploarea lui.

Printre clienții noștri se numără constructori de complexe rezidențiale, centre comerciale, străzi si autostrăzi, stații epurare, hale industriale, școli, locuințe familiale, etc.

Oțelul-beton utilizat în fabrica de fasonare Rikko Steel se supune celor mai înalte standarde de calitate de pe piață, însemnând că orice serie de materie urmărește trasabilitatea până la origine.

Ce înseamnă fier beton fasonat?

Fasonarea fierului înseamnă prelucrarea si modelare mecanică, automată, în componente care se folosesc în diversele proiecte de construcții, conform specificațiilor proiectului. În primul rând se realizează debitarea oțelului, adică tăierea și pregătirea lui la dimensiunile potrivite pentru prelucrare. Ulterior elementele din fier sunt îndoite la diferite unghiuri conform planului clădirii.    

Achiziționarea fierului beton fasonat are multiple beneficii: eliminarea pierderilor de materiale, livrarea produselor și etichetarea lor conform specificațiilor proiectului, garanția calității, reducerea timpului de lucru și finalizarea proiectelor într-un interval de timp mai scurt.

Furnizori de top

Pentru fabricarea celor mai bune produse, lucrăm cu cei mai buni furnizori din domeniu, printre care îi amintim pe: PROMET STEEL JSC, ARCELLOR MITTAL, BELTRAME GROUP sau ALFA ACCIAI.

Oricând pregătiți să îți răspundem

Specialiștii departamentului tehnic al Rikko Steel stau la dispoziția fiecărui client/colaborator cu informațiile necesare 24/24, 7/7. Timpul de răspuns la sesizările apărute este de maximum 24 de ore.

TRANSPORT

LIVRĂM PRODUSELE ÎN TOATĂ ȚARA CU PROPRIA FLOTĂ

Activitatea departamentului de transport este organizarea transporturilor complete rutiere a produselor proprii: materiale de construcții, produse pentru hidroizolații și produse pentru termoizolații.

În ultimii 3 ani de zile ne-am specializat și pe transportul materialelor feroase fasonate.

Pentru a efectua transporturile rutiere în mod cât mai eficient şi ecologic firma RIKKO STEEL SRL pune accent pe:

  • programe informatice inteligente pentru planificarea transporturilor
  • o flotă de camioane moderne si ecologice
  • transport în sistem tur -retur
  • cele mai moderne sisteme de urmărire prin satelit.

Competenţa noastră deosebită constă în a combina în mod optim fluxurile de mărfuri ale clienţilor noştri, ţinând cont de cerinţele specifice ale acestora, astfel încât să minimizăm timpul de livrare.

Semiremorcile cu prelată (cu sau fără obloane) sunt mijloace de transport standard pentru transportul mărfurilor ambalate, care nu necesită un regim special de transport. Avem o flotă proprie de autotrenuri. Pentru a veni în ajutorul clienților noștri am achiziționat semiremorci cu obloane care deservesc în mod special pentru transportul fierului fasonat.

La solicitare expresă putem pune la dispoziţie clienților orice transport.

Continuitatea şi protecţia mediului sunt teme de actualitate în societate, economie şi desigur în sectorul transporturilor. Aceste teme sunt pentru RIKKO STEEL nu doar un curent modern, ci valori pe care dorim să le implementăm.

PRODUSE

PRODUSE PENTRU TERMOIZOLAȚII

Calitatea materialelor de construcție este cea mai importantă, pentru un proiect de succes. Rikko Steel îți pune la dispoziție o echipă specializată în hidroizolații, vată mineralizată bazaltică, fațade, acoperișuri și OSB.

Termoizolația unei clădiri este extrem de importantă pentru a avea o construcție eficientă din punct de vedere energetic. Astfel, produsele folosite pentru acest scop trebuie să fie de o calitate superioară.

În calitate de specialiști în acest domeniu, îți punem la dispoziție vată minerală bazaltică, vată minerală de sticlă, polistiren extrudat și spumă poliuretanică (termoizolații PIR), la un raport calitate-preț ideal.

Vată minerală bazaltică

Polistienul extrudat

PRODUSE PENTRU HIDROIZOLAȚII

Îți punem la dispoziție cele mai bune produse pentru hidroizolație: membrane bituminoase (furnizăm o gamă variată de membrane bituminoase, inclusiv pentru drumuri și poduri), membrane PVC, membrane TPO/FPA, barieră de vapori, amorse și masticuri.

Membrane bituminoase

Membrana bituminoasa este un material utilizat frecvent in lucrarile de hidroizolatii, cu rol de protejare a constructiilor (subsoluri, bazine, terase, acoperisuri etc.), atat de precipitatii, cat si de apa provenita din panza freatica.

In structura membranei bituminoase pot fi incluse urmatoarele materiale: bitum distiliat aditivat cu polimeri elastomerici sau plastomerici, cu armatura din fibra de sticla, poliester sau mixta.

Membrane PVC

Membrană din PVC pentru hidroizolații la acoperișuri – este o membrană sintetică din PVC de înaltă calitate pentru hidroizolația acoperișurilor, armată cu fibră de poliester, în conformitate cu standardul EN.

Utilizare: membrană pentru hidroizolații la acoperițuri plane expuse.

Membrane TPO/FPA

Membrana SINTOFOIL TPO/FPA pentru hidroizolatii la acoperișuri.

Membrana pentru hidroizolații sintetică TPO/FPA produsă prin co-extrudarea unui elastomer termoplastic rezistent la UV, olefină și flexibilă, din polipropilenă, armată cu un strat de plasă de poliester.

Barieră de vapori

Barieră de vapori – Folie PE. Strat de control al difuziei de vapori.

Bariera de vapori TECHNONICOL este un strat de control al difuziei de vapori, fără strat suport suplimentar, pe baza de polietilenă cu densitate scăzută (PE).

Utilizări: stratul de control al vaporilor este utilizat pentru acoperișuri plate (numai pentru sistemele de membrane din PVC).

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

Dispunem de o gamă variată de materiale de construcții, precum OSB, plăci fibrociment, plasă sudată, țevi etc.

Plăci fibrociment

Plăcile Fibrociment (FĂRĂ AZBEST) sunt destinate acoperirii clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, hanuri, grajduri și pentru orice structură care are nevoie de un acoperiș.

Produsele Fibrocement sunt sigure și rezistente în timp, au conductibilitate redusă de energie termică, rezistență semnificativă la îngheț, protecție împotriva incendiilor (aparțin grupului de materiale non-inflamabile). Sunt rezistente împotriva agenților atmosferici, la temperaturi ridicate și scăzute, la radiații solare, umiditate scăzută, zăpadă. Sunt anti-corozive și nu putrezesc.

OSB 3

Plăci realizate prin presarea a trei fâşii din lemn încleiate cu răşini sintetice şi orientate în diferite direcţii.

Orientarea diferită a fâşiilor din straturile exterioare faţă de miez, geometria specială a fâşiilor şi un grad înalt de orientare în cadrul straturilor exterioare asigură cele mai bune caracteristici tehnice şi un aspect plăcut.

Oțel beton

Oțelul este încorporat în așa fel încât cele două materiale să acționeze împreună ca forțe rezistente. Tijele de oțel, barele sau firele din oțel, de armare, absorb forța de tracțiune, forfecare și, uneori, eforturile de compresiune într-o structură de beton.

CERTIFICĂRI