Prelucrăm și distribuim armături din oțel-beton, cu diametre cuprinse între 8 și 42 mm

Prelucrăm și distribuim armături din oțel-beton, cu diametre cuprinse între 8 și 42 mm. Liniile performante de producție ne permit execuția unui număr nelimitat de forme geometrice, în funcție de specificul fiecărei comenzi.

Capacitate mare de producție, calitate garantată

Capacitatea de producție a fabricii este de 4000 de tone lunar. Suntem în continuă dezvoltare și estimăm dublarea acestei capacități, până la sfârșitul primului trimestru din 2023.

Tipuri de fier fasonat

B500C BOBINE/COLACI, BARE, OB 37 – din care se pot face carcase, etrieri, caprite, bare hexagonale cu diferite unghiuri etc.

Utilaje ultra-performante

Fabrica de fasonare Rikko Steel dispune de utilaje de fasonat de ultimă de generație și de utilaje GAM pentru confecționarea carcaselor pentru piloți forați.

Produsele noastre pot fi utilizate pentru orice proiect de construcție, indiferent de amploarea lui.

Printre clienții noștri se numără constructori de complexe rezidențiale, centre comerciale, străzi si autostrăzi, stații epurare, hale industriale, școli, locuințe familiale, etc.

Oțelul-beton utilizat în fabrica de fasonare Rikko Steel se supune celor mai înalte standarde de calitate de pe piață, însemnând că orice serie de materie urmărește trasabilitatea până la origine.

Ce înseamnă fier beton fasonat?

Fasonarea fierului înseamnă prelucrarea si modelare mecanică, automată, în componente care se folosesc în diversele proiecte de construcții, conform specificațiilor proiectului. În primul rând se realizează debitarea oțelului, adică tăierea și pregătirea lui la dimensiunile potrivite pentru prelucrare. Ulterior elementele din fier sunt îndoite la diferite unghiuri conform planului clădirii.    

Achiziționarea fierului beton fasonat are multiple beneficii: eliminarea pierderilor de materiale, livrarea produselor și etichetarea lor conform specificațiilor proiectului, garanția calității, reducerea timpului de lucru și finalizarea proiectelor într-un interval de timp mai scurt.

Furnizori de top

Pentru fabricarea celor mai bune produse, lucrăm cu cei mai buni furnizori din domeniu, printre care îi amintim pe: PROMET STEEL JSC, ARCELLOR MITTAL, BELTRAME GROUP sau ALFA ACCIAI.

Oricând pregătiți să îți răspundem

Specialiștii departamentului tehnic al Rikko Steel stau la dispoziția fiecărui client/colaborator cu informațiile necesare 24/24, 7/7. Timpul de răspuns la sesizările apărute este de maximum 24 de ore.

Cere ofertă

    Ia legătura cu echipa noastră

    Serviciile noastre sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte.

    Ne poți suna la 0733 052 844 sau poți lua legătura cu departamentul dorit în pagina Contact.