Fier beton fasonat sau oțel beton fasonat, care este diferența?

Fierul beton fasonat și oțelul beton fasonat sunt același produs cu diferențe minime în compoziție. Ambele sunt utilizate pentru a realiza armarea clădirilor, podurilor și a altor structuri. Ambele sunt rezistente la compresiune și la tracțiune, fiind capabile să susțină greutăți considerabile.

Fierul beton este un amestec de oțel și beton, care se fabrică prin topirea oțelului și amestecarea cu beton, toate acestea având loc în timpul procesului de producție. Oțelul beton este un termen folosit de unii producători pentru a se referi tot la fierul beton.

În ceea ce privește compoziția, fierul beton conține în jur de 2-3% ciment, în timp ce oțelul beton conține mai mult de 3% ciment. Acesta este unul dintre cele mai mari diferențe între aceste două materiale, care poate afecta caracteristicile fizice și mecanice ale acestora.

În ceea ce privește prețul, fierul beton fasonat și oțelul beton fasonat sunt aproximativ la fel. Prețul variază în funcție de dimensiuni, greutate și calitate.

În concluzie, fierul beton și oțelul beton sunt același produs, cu diferențe minime în compoziție.

În fabrica Rikko Steel prelucrăm și distribuim armături din oțel-beton, cu diametre cuprinse între 8 și 32 mm. Liniile performante de producție ne permit execuția unui număr nelimitat de forme geometrice, în funcție de specificul fiecărei comenzi.

Produsele noastre pot fi utilizate pentru orice proiect de construcție, indiferent de amploarea lui.

Cere o ofertă

    Recomandă articol