E-mail Telefon Personalizat

Oțel beton

Oțelul este încorporat în așa fel încât cele două materiale să acționeze împreună ca forțe rezistente. Tijele de oțel, barele sau firele din oțel, de armare, absorb forța de tracțiune, forfecare și, uneori, eforturile de compresiune într-o structură de beton.

Betonul curbat nu rezistă cu ușurință solicitărilor de tracțiune și de forfecare cauzate de vânt, cutremure, vibrații și alte forțe și, prin urmare, este inadecvată în majoritatea aplicațiilor structurale. În cazul betonului armat, rezistența la tracțiune a oțelului și rezistența la compresiune a betonului acționează împreună pentru a permite membrului să susțină aceste solicitări pe o distanță considerabilă. Invenția betonului armat în secolul al XIX-lea a revoluționat industria construcțiilor, iar betonul a devenit unul dintre cele mai comune materiale de construcție din lume.

Oțelul beton a devenit astăzi indispensabil în orice tip de construcție care se dorește a fi de lungă durată, iar noi vă oferim acest tip de material pentru construcții la un preț avantajos.

Cere ofertă

    Ultimele proiecte

    Ia legătura cu echipa noastră

    Serviciile noastre sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte.