Bine ai venit la Rikko Steel! Echipa noastră, specializată în fasonarea oțelului beton și în distribuția de materiale de construcții, îți stă la dispoziție.

Serviciile noastre sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte. Ne-am stabilit standarde înalte pentru munca noastră, rezultând relațiile cu clienții pe termen lung, dar și construcții de durată, datorită materialelor de înaltă calitate folosită.

Fabrica de fasonare

Prelucrăm și distribuim armături din oțel-beton, cu diametre cuprinse între 8 și 42 mm. Liniile performante de producție ne permit execuția unui număr nelimitat de forme geometrice, în funcție de specificul fiecărei comenzi.

Capacitate mare de producție, calitate garantată

Livrăm produsele în toată țara cu propria flotă

portofoliu clienți

Descoperă ultimele proiecte realizate cu materialele noastre.

Produsele noastre

Rikko Steel îți pune la dispoziție o echipă specializată în hidroizolații, vată mineralizată bazaltică, fațade, acoperișuri și OSB.

Termoizolații

îți punem la dispoziție vată minerală bazaltică, vată minerală de sticlă, polistiren extrudat și spumă poliuretanică (termoizolații PIR).

Hidroizolații

Îți punem la dispoziție membrane bituminoase (inclusiv pentru drumuri și poduri), membrane PVC, membrane TPO/FPA, barieră de vapori, amorse și masticuri.

Materiale Construcții

Dispunem de o gamă variată de materiale de construcții, precum OSB, plăci fibrociment, plasă sudată, țevi etc.

Suntem prima alegere a celor care își doresc să pună baza unui nou proiect în construcții.

Ia legătura cu echipa noastră

Serviciile noastre sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte.

Ne poți suna la 0733 052 844 sau poți lua legătura cu departamentul dorit în pagina Contact.