LIVRĂM PRODUSELE ÎN TOATĂ ȚARA CU PROPRIA FLOTĂ

Activitatea departamentului de transport este organizarea transporturilor complete rutiere a produselor proprii: materiale de constructii, produse pentru hidroizolatii și produse pentru termoizolatii.

În ultimii 3 ani de zile ne-am specializat și pe transportul materialelor feroase fasonate.

Pentru a efectua transporturile rutiere în mod cât mai eficient şi ecologic firma RIKKO STEEL SRL pune accent pe:

  • programe informatice inteligente pentru planificarea transporturilor
  • o flotă de camioane moderne si ecologice
  • transport în sistem tur -retur
  • cele mai moderne sisteme de urmărire prin satelit.

Competenţa noastră deosebită constă în a combina în mod optim fluxurile de mărfuri ale clienţilor noştri, ţinând cont de cerinţele specifice ale acestora, astfel încât să minimizăm timpul de livrare.

Semiremorcile cu prelată (cu sau fără obloane) sunt mijloace de transport standard pentru transportul mărfurilor ambalate, care nu necesită un regim special de transport. Avem o flotă proprie de autotrenuri. Pentru a veni în ajutorul clienților noștri am achiziționat semiremorci cu obloane care deservesc în mod special pentru transportul fierului fasonat.

La solicitare expresă putem pune la dispoziţie clienților orice transport.

Continuitatea şi protecţia mediului sunt teme de actualitate în societate, economie şi desigur în sectorul transporturilor. Aceste teme sunt pentru RIKKO STEEL nu doar un curent modern, ci valori pe care dorim să le implementăm.

Printre clienții noștri se numără constructori de complexe rezidențiale, centre comerciale, străzi si autostrăzi, stații epurare, hale industriale, școli, locuințe familiale, etc.

Oricând pregătiți să îți răspundem

Specialiștii departamentului tehnic al Rikko Steel stau la dispoziția fiecărui client/colaborator cu informațiile necesare 24/24, 7/7. Timpul de răspuns la sesizările apărute este de maximum 24 de ore.

Cere ofertă

    Ia legătura cu echipa noastră

    Serviciile noastre sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte.

    Ne poți suna la 0733 052 844 sau poți lua legătura cu departamentul dorit în pagina Contact.