E-mail Telefon Personalizat

LIVRĂM PRODUSELE ÎN TOATĂ ȚARA CU PROPRIA FLOTĂ

Activitatea departamentului de transport este organizarea transporturilor complete rutiere a produselor proprii: materiale de constructii, produse pentru hidroizolatii și produse pentru termoizolatii.

In ultimi 3 ani de zile ne-am specializat și pe transportul materialelor feroase fasonate.

Competenţa noastră deosebită constă în a combina în mod optim fluxurile de mărfuri ale clienţilor noştri, ţinând cont de cerinţele specifice ale acestora, astfel încât să minimizăm km goi şi timpul de aşteptare.

Pentru a efectua transporturile rutiere în mod cât mai eficient şi ecologic firma RIKKO STEEL SRL pune accent pe:

  • programe informatice inteligente pentru planificarea transporturilor
  • o flota de camioane moderne si ecologice
  • transport in sistem tur -retur
  • cele mai moderne sisteme de urmarire prin satelit.

Competenţa noastră deosebită constă în a combina în mod optim fluxurile de mărfuri ale clienţilor noştri, ţinând cont de cerinţele specifice ale acestora, astfel încât să minimizăm timpul de livrare.

Semiremorcile cu prelată (cu sau fără obloane) sunt mijloace de transport standard pentru transportul mărfurilor ambalate, care nu necesita un regim special de transport,. Avem o flota proprie de autotrenuri. Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri am achizitionat semiremorci cu obloane care deservesc in mod special pentru transportul fierului fasonat.

La solicitare expresă putem pune la dispoziţie clientilor orice transport.

Continuitatea şi protecţia mediului sunt teme de actualitate în societate economie şi desigur în sectorul transporturilor. Aceste teme sunt pentru RIKKO STEEL nu doar un curent modern, ci valori care dorim sa le implementam.

Printre clienții noștri se numără constructori de complexe rezidențiale, centre comerciale, străzi si autostrăzi, stații epurare, hale industriale, școli, locuințe familiale, etc.

Oricând pregătiți să îți răspundem

Specialiștii departamentului tehnic al Rikko Steel stau la dispoziția fiecărui client/colaborator cu informațiile necesare 24/24, 7/7. Timpul de răspuns la sesizările apărute este de maximum 24 de ore.

Cere ofertă

    Ia legătura cu echipa noastră

    Serviciile noastre sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte.

    Ne poți suna la 0733 052 844 sau poți lua legătura cu departamentul dorit în pagina Contact.